Φωτιά Κερατέα / Φωτιά σε Κερατέα, Βίλια: Πέρασε το όρος Πατέρας η φωτιά ... / Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής.. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξέσπασε φωτιά η οποία καίει χαμηλή βλάστηση.

Φωτιά στην Κερατέα: «Ήδη έχει μπει σε ένα κομμάτι στην ...
Φωτιά στην Κερατέα: «Ήδη έχει μπει σε ένα κομμάτι στην ... from www.iefimerida.gr
Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με μπορείτε επίσης να δείτε live εικόνες από περιοχές στις οποίες εντοπίζετε φωτιές μέσα από το δίκτυο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια.

Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη.

Είναι πολύ μεγάλο το μέτωπο. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Εκκενώθηκε η φέριζα και θα γίνουν κι άλλες εκκενώσεις σε οικισμούς», τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100. Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη.

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα! Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ.

Φωτιά τώρα στην Κερατέα | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr
Φωτιά τώρα στην Κερατέα | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr from www.thepressroom.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Αυτή τη στιγμή η φωτιά κινείται προς την περιοχή της αναβύσσου και της φωκαίας. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. «η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα!

Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια.

▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24. Η φωτιά που ξέσπασε στη φέριζα στην κερατέα μαίνεται σε ακαθάριστες οικοπεδικές εκτάσεις, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες οικίες. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα. Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα! Αυτή τη στιγμή η φωτιά κινείται προς την περιοχή της αναβύσσου και της φωκαίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα.

8:02 μμ, τετάρτη 09 σεπ 2020 8:02 μμ, 09 σεπ 2020. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24. Θελοντας να ειμαστε παντα διπλα σας, αποφασισαμε σε συνεργασία με τον ερυθρο σταυρό προσφερουμε δωρεάν μετακινηση των ευπαθων ομαδων και. Νέα φωτιά ξέσπασε στην αττική. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο.

Φωτιά-Κερατέα: Εκκενώθηκαν οικισμοί - Μεταβαίνει κλιμάκιο ...
Φωτιά-Κερατέα: Εκκενώθηκαν οικισμοί - Μεταβαίνει κλιμάκιο ... from www.vradini.gr
Νέα φωτιά ξέσπασε στην αττική. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. ▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα. Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα.

Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα.

Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική. Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50μέτρα από την. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100. Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Αυτή τη στιγμή η φωτιά κινείται προς την περιοχή της αναβύσσου και της φωκαίας. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια.